Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πως να διαλέξεις make up...

Πολλές από εμάς έχουμε αναρωτηθεί τι make-up πρέπει να αγοράσουμε και μερικές φορές έχουμε αγοράσει λάθος αποχρώσεις.Η επιλογή του σωστού make up δεν είναι πάντα εύκολη.
Δοκίμασε το make up στο μάγουλο αλλά και το λαιμό σου για να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ προσώπου και σώματος
Αφού δοκιμάσεις 2-3 αποχρώσεις διάλεξε αυτή που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας σου.
Τα είδη του make up
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υφές make up, τόσες που συχνά δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε.
Υγρό make up
Απλώνεται εύκολα και εφαρμόζει τέλεια στην επιδερμίδα προσφέροντας συνήθως ελαφριά ή μέτρια κάλυψη. Αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή είναι ιδανικό γιατί είναι αρκετά κρεμώδες και δε δημιουργεί γραμμές ή ξηρότητα.
Στικ make up
Είναι εύχρηστο και χαρίζει πολύ καλή κάλυψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά σε σημεία που η επιδερμίδα παρουσιάζει ατέλειες. Ταιριάζει περισσότερο στις λιπαρές επιδερμίδες γιατί έχει ματ αποτέλεσμα.
Μους make up
'Εχει ελαφριά και δροσερή υφή, προσφέρει από μέτρια ως μεγάλη κάλυψη και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας εκτός από τις πολύ ξηρές, γιατί δεν είναι ιδιαίτερα ενυδατικό.


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Όταν ξεκίνησα να βάφομαι χρησιμοποιούσα μόνο make up σε stick μορφή... Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ είτε σε υγρή η σε μους μορφή και δεν τ' αλλάζω με τίποτα!!!

http://glykoparamithenia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ mous make up. Νομίζω ότι είναι καλύτερη στην υφή. Η υγρή αισθανόμουν ότι μου έκανε βαρύ το μακιγιάζ μου και μου άφηνε την επιδερμίδα μου λιπαρή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © Make you up...
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur