Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Lancôme Hypnôse Doll Eyes


Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε; 
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Τον χειμώνα  που μας πέρασε λυπών σε ένα περιοδικό έδινε δώρο ένα δήγμα της  Hypnôse Doll Eyes την οποία άρχισα να την χρησιμοποιώ αμέσως και από την πρώτη εφαρμογή χάρισε και όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες μου.


Έτσι αποφάσισα να πάω να δω την τιμή της έτσι ώστε όταν μου τελειώσει να πάω να αγοράσω την κανονική αλλά αποθαρρύνθηκα μπορώ να σας πω μόλις είδα την τιμή της. Στα Sephora αν θυμάμαι καλά την είχε στα 32 ευρώ.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!!! Φιλάκια πολλά!!!

3 σχόλια:

Beautymagnets είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Την είχα δοκιμάσει και γώ όταν την είχαν βάλει δώρο στο περιοδικό και μου άρεσε πάρα πολύ! Η τιμή της όμως είναι λίγο τσουχτερή και περιμένω να την πάρω όταν κάποια στιγμή κάνουν έκπτωση στα επώνυμα καλλυντικά. Είναι νούμερο 1 στην wishlist μου!

Unknown είπε...

Καλησπέρα!! Έχεις βραβείο ,πέρνα απ΄το blog μου να το παραλάβεις!!

http://glykoparamithenia.blogspot.com/

Unknown είπε...

μαρακι thanx για το follow!!!σε εκανα και εγω!λοιπον επειδη ειμαι mascara addict ηθελα πολυ να τη δοκιμασω αλλα δυστυχως δεν ειχα δει την προσφορα με το περιοδικο...για να μου δωσουν σχετικο δειγμα με αγορες ουτε λογος, οποτε με την απορια θα μεινω γιατι ειναι πολλα τα λεφτα για να την αγορασω πριν τη δοκιμασω!κριμας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © Make you up...
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur