Τρίτη 10 Απριλίου 2012

New Haul...

Καλημέρα κορίτσια.τι κανετε; 
Λιπών υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από αυτή την ανάρτηση την οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Τις τελευτές μέρες έχω βρει δαυλιά και με τα πρώτα χρήματα που πήρα αποφάσισα να πάω να ψωνίσω (ναι ξέρω χρήματα στα χέρια μου δεν μπορούν να μείνουν :p ) αρχικά έλεγα να πάω στα Sephora να πάρω επιτέλους από την too faced ή την natural eye palette ή την smoky eye palette. Τελικά δεν πήρα καμιά γιατί θυμήθηκα ότι θέλω να πάρω κάρτα από το συγκεκριμένο κατάστημα και πρέπει να κάνω αγορές από ένα συγκεκριμένο ποσό και πάνω οπότε το άφησα για τώρα. Είμαι σίγουρη όμως ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα τις έχω.


Τώρα όσο αφορά τα καλλυντικά που αγόρασα είναι τα παρακάτω.





Πρώτο είναι το Gel Eyeliner της Essence στην μωβ απόχρωση. Έχω ήδη το μαύρο με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη οπότε πήρα και αυτό…










Το επόμενο είναι πάλη από την Essence. Το bronzing compact powder. Είναι το πρώτο που αγοράζω και ακόμη δεν ξέρω πώς να το εφαρμόσω σωστά οπότε αν μπορείτε να μου πίτε και εσείς την άποψη σας θα είναι ευπρόσδεκτη.






Στην συνέχεια αγόρασα το souffle touch blush το νούμερο 30. Το δοκίμασα μια φορά και μπορώ να πω ότι έμμηνα ευχαριστημένη. Θα σας πω περισσότερα μόλις το δοκιμάσω λίγο ακόμα.







Τέλος από την Essence αγόρασα μια όζα. Το νούμερο 59 το black is back και το  nail polish remover pen που μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε λίγο.








Έπιτα αγόρασα μια όζα της toyoko ένα πολύ ωραίο μωβ χρώμα.











Το τελευταίο που αγόρασα είναι μια μικρή παλέτα της manhattan. Το μόνο χρώμα που με απογοήτευσε είναι το ανοιχτό ροζ καθώς θέλει αρκετή στρώση για να φανεί έστω και λίγο η σκιά. 





Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να σας άρεσαν!!! 

Φιλακιάαα

3 σχόλια:

Mary Touchofrouge είπε...

Με γειές σου κοριτσάκι μου!
Αλήθεια με το gel eyeliner της essence είσαι ευχαριστημένη? Είναι τόσο σταθερό όσο λένε?

Maria είπε...

ευχαριστω πολυ!ναι ειναι αρκετα σταθερό.Εμενα παντος που ειναι το πρωτο eyeliner που δοκίμασα με βόλεψε παρα πολυ.

Daphne είπε...

πολυ ωραιες οι αγορές σου!
κανε ενα review αν μπορείς για το souffle touch blush, φαινεται πολυ ενδιαφερον! :)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © Make you up...
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur